Bredband i området

På det extra årsmötet väcktes intresset av att installera Fiberbredband i vårt område.  Styrelsen ställer sig positiva att stödja, om det organiseras i en kommitté och att det finns drivande personer utanför styrelsen som kan få detta i mål. Första åtgärd är att sondera intresset för att få fiberbredband och att finna de individer som kan hjälpa till. Vi har skapat ett formulär att fylla i för att visa Ert intresse. En framtida Projektplan kommer innehålla följande detaljer: * Sondera intresset hos våra medlemmar – Detta inlägg * Formera projektorganisation * Efterfråga Leverantörer * Bindande Intresseanmälan, med priser mm * Skapa projektgenomförandeplan * Teckna avtal med leverantörer och medlemmar * Genomförande

Forsatt arbete med Bredband redovisas här https://stornarfjallet.se/portfolio/bredband/

6 reaktioner på ”Bredband i området

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s